Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Oproep: hoe ervaart u pin-only?

Op steeds meer plekken in Deventer kun je alleen nog met je pinpas terecht. Zo is in de bus, bij de plaatselijke sportclub cash geld verdwenen.

Waar in Deventer kunt u alleen nog maar met de pinpas betalen? De Stentor hoort graag hoe u dat ervaart. Wat betekent die verandering voor u? Of is het juist prettig om alleen met pinpas te hoeven betalen? We komen graag met u in contact.

Contact

Laat uw mening horen door met ons te bellen of te mailen. Graag onder vermelding van uw voor- en achternaam en woonplaats. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-0130151 of door een e-mail te sturen naar deventer@destentor.nl met als titel ‘pin-only’.

  1. Metamorfose: Van een lege Heilig Hart kerk naar een straks bruisend schoolgebouw in Deventer
    PREMIUM

    Metamorfo­se: Van een lege Heilig Hart kerk naar een straks bruisend schoolge­bouw in Deventer

    Van de buitenkant is de Heilig Hart nog dezelfde kerk. Er staan alleen al tijden busjes en werkcabines opgestapeld op het voorterrein. Bouwmensen lopen af en aan. Maar op het oog is er nog weinig te zien. Binnen des te meer. De bouwers hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de nieuwe Deventer school in mei open kan. De contouren van tien lokalen in het middenschip tekenen zich af. Een kijkje in de kerk die school gaat worden.

In samenwerking met indebuurt Deventer