Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten doet een oproep aan alle inwoners om een kaart te maken en deze in te zenden zodat ViaVie eenzame ouderen hiermee in de maand december kan blij maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten doet een oproep aan alle inwoners om een kaart te maken en deze in te zenden zodat ViaVie eenzame ouderen hiermee in de maand december kan blij maken. © Liselotte Kolthof

Oproep om eenzame ouderen in Holten op te vrolijken met kaart in feestmaand: ‘Situatie is schrijnend’

Wat een klein gebaar teweeg kan brengen. Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten zorgde er al voor in het voorjaar. Ouderen die dolgelukkig worden van een eenvoudig kaartje in de bus tijdens de coronacrisis. Zelfgemaakt of gekocht, dat maakt niet uit. Dus gaat ze komende maand door met de actie.

 1. Kerksluitingen in Deventer en Salland: vijf van de zeven katholieke kerken sluiten de komende jaren
  PREMIUM

  Kerkslui­tin­gen in Deventer en Salland: vijf van de zeven katholieke kerken sluiten de komende jaren

  Vijf van de zeven kerkgebouwen van De Heilige Lebuinus Parochie in Deventer en Olst-Wijhe sluiten de komende jaren. De Broederenkerk in Deventer wordt het Eucharistisch Centrum. De Heilige Willibrordus op de Boerhaar blijft ook open. De katholieke kerk wil de blik richten op de toekomst. ,,En daar passen moeilijke maar noodzakelijke kerksluitingen bij’’, zegt pastoor Ronald Cornelissen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona
  Play

  Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona

 2. Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland
  Play

  Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland