Politie krijgt een paar tips over vermiste Deventenaar, maar Tino (55) is nog steeds spoorloos

Het vrijgeven van de naam en een foto van de man uit Deventer die nu anderhalve week vermist is, heeft wel enkele tips opgeleverd, maar de 55-jarige Tino is nog niet gevonden. De politie is nog steeds bezig de tips na te lopen.

 1. Holter hitproducer moet via social media vernemen dat André Hazes elders liedjes produceert: 'Dat steekt’
  PREMIUM

  Holter hitprodu­cer moet via social media vernemen dat André Hazes elders liedjes produceert: 'Dat steekt’

  Is er een einde gekomen aan ‘Team Hazes’ in Holten? Dat lijkt er wel op, nu zanger André Hazes junior op sociale media een video deelt waarin te zien is dat hij elders met een grote groep schrijvers werkt aan nieuwe liedjes. De laatste zeven jaar deed de zanger dat in de Rooftop Studio in de Holtense buurtschap Espelo, onder leiding van producer Edwin van Hoevelaak.
 2. Nieuw ingekleurde kaart van Deventer in de 17de eeuw laat ‘karakter van de stad’ zien
  PREMIUM

  Nieuw ingekleur­de kaart van Deventer in de 17de eeuw laat ‘karakter van de stad’ zien

  Een nieuwe ingekleurde kaart van het ‘oude Deventer’, dat had Marcus Laman voor ogen toen hij zo'n vijf weken geleden met zijn nieuwe project begon. Hij pakte de bekende kaart van Deventer in 1649, maar heeft alle kleuren vervangen door meer primaire. Die moeten de oude stad in full colour opnieuw ‘tot leven brengen’, zoals hij zelf zegt. ,,Het resultaat van dit soort afbeeldingen vind ik verbluffend.”

In samenwerking met indebuurt Deventer