Politie Overijssel roept bewoners van de Rijksstraatweg (N337) op om eventuele camerabeelden te delen. Met deze oproep hoopt de politie meer aanknopingspunten te vinden voor de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55).
Volledig scherm
Politie Overijssel roept bewoners van de Rijksstraatweg (N337) op om eventuele camerabeelden te delen. Met deze oproep hoopt de politie meer aanknopingspunten te vinden voor de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55). © Frans Paalman / Google Streetview / Nissan

Politie vraagt om camerabeelden van Rijksstraatweg naar Zwolle in zoektocht naar Deventenaar (55)

Bewoners van de Rijksstraatweg tussen Deventer en Zwolle (N337) worden opgeroepen om beveiligingsbeelden te delen met de politie. Deze zouden bruikbaar kunnen zijn in de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55). De politie vraagt specifiek om camerabeelden van een grijze Nissan Juke die op donderdag 15 juli vanaf 06.45 uur mogelijk over de Rijksstraatweg reed.

  1. Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’
    PREMIUM

    Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’

    Dat de Oranjes wel wat met snelle auto’s hebben, bleek dinsdagmorgen in Deventer. Willem-Alexander en Máxima namen een kijkje bij Bella Macchina, de bijzondere garage met Italiaanse sportwagens en klassieke auto’s. In het Havenkwartier, het startpunt van het koninklijke werkbezoek aan Salland. Voor ondernemer Jan Nijland was de Oranje-tour ook emotioneel; eindelijk kon z’n ernstig zieke vrouw Laura weer in de zaak zijn. ,,Het is een superdag geworden.”

In samenwerking met indebuurt Deventer