Politie wilde man die van vier hoog viel in Deventer flat aanhouden: ‘Ik hoorde boven kabaal en opeens lag hij hier in de tuin’

UPDATE + VIDEODe politie wilde de persoon die aan de Deltalaan in Deventer zwaargewond raakte nadat deze van vier hoog naar beneden viel, aanhouden. Dat zegt politiewoordvoerder Henk Kremer. Toen agenten bij de deur kwamen en deze niet werd open gedaan, werd de deur geforceerd door agenten. Op dat moment lag de man al beneden op de grond. Enkele bewoners van de flat waren getuige van het voorval.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Zo komt de vernieuwde Brinkgarage in Deventer eruit te zien: ‘Duidelijk onderscheid tussen auto's en voetgangers’
  PREMIUM

  Zo komt de vernieuwde Brinkgara­ge in Deventer eruit te zien: ‘Duidelijk onder­scheid tussen auto's en voetgan­gers’

  De Brinkgarage in Deventer moet een nieuwe en aantrekkelijke entree krijgen voor voetgangers aan de centrumzijde. Voor de nieuwe entree voor auto's, aan de kant van het Sluiskwartier, koos architect Niek van Brussel voor een opvallend ontwerp. Zijn plan voor de metamorfose van het verwaarloosde parkeerdek onder de Wilhelminabrug moet de garage toekomstbestendig maken.

In samenwerking met indebuurt Deventer