Een warm onthaal voor de spelersbus van Go Ahead Eagles bij terugkomst in Deventer, zoals hier in 2015 zit er morgen niet in.
Volledig scherm
Een warm onthaal voor de spelersbus van Go Ahead Eagles bij terugkomst in Deventer, zoals hier in 2015 zit er morgen niet in. © Archief/Ronald Hissink

Promotie of niet: spelers Go Ahead komen na de wedstrijd niet per bus terug naar stadion Deventer

videoOm te voorkomen dat er morgen een oploop ontstaat bij stadion de Adelaarshorst in Deventer, zal de spelersbus van voetbalclub Go Ahead Eagles na de uitwedstrijd bij Excelsior niet terugkeren naar de Vetkampstraat. Burgemeester Ron König staat geen huldiging toe als de club naar de eredivisie promoveert en al helemaal niet bij het stadion in een woonwijk.

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Deventer