Feest in het DAVO-kamp na het winnen van de belangrijke Belgische bierprijzen. Vlnr: Marijn Kroon, Sebastian van den Oever, Arnoud Pijpker en Gert-Jan Poterman.
Volledig scherm
PREMIUM
Feest in het DAVO-kamp na het winnen van de belangrijke Belgische bierprijzen. Vlnr: Marijn Kroon, Sebastian van den Oever, Arnoud Pijpker en Gert-Jan Poterman. © DAVO Bieren

Proost! Prestigieuze prijzen voor Deventer brouwer op ‘WK voor biertjes’ in België

In het kamp van DAVO Bieren werd gisteren in België stevig geproost. De Deventer brouwer – met een horecavestiging in de thuisstad én in Zwolle en Arnhem – sleepte twee prestigieuze bierprijzen in de wacht. DAVO won goud en zilver in de Brussel Beer Challenge (BBC). „Met deze prijzen stel je als bierbrouwer echt wel wat voor.”

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Deventer