Paul Stolte, eigenaar van restaurant Roasted in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Stolte, eigenaar van restaurant Roasted in Deventer. © FOTO HISSINK

Roasted in Deventer grilt de burgers vrolijk door na vertrek laatste gasten: ‘We gaan moedig voorwaarts’

Hij pinkte naar eigen zeggen een traantje weg toen hij hoorde dat het restaurant weer moet sluiten vanwege het oplaaien van het coronavirus. Maar bij de pakken neerzitten, dat doet Paul Stolte niet. De eigenaar van restaurant Roasted, midden in het centrum van Deventer, gaat zijn gegrilde burgers ‘gewoon’ weer bezorgen bij de mensen thuis. 

  1. ByChiel in Zutphen investeerde in een wintertuin, maar serveert nu laatste avondmaal: ‘Koken koelkast leeg’
    PREMIUM

    ByChiel in Zutphen investeer­de in een wintertuin, maar serveert nu laatste avondmaal: ‘Koken koelkast leeg’

    Met een vooruitziende blik zag Chiel Dohmen, eigenaar van restaurant ByChiel, de sluiting van de horeca wel aankomen. Hoewel hij in tegenstelling tot maart nu niet zijn restaurant binnen een half uur moet sluiten, slikt hij wel een bittere pil. Dohmen investeerde in een ‘winterproof’ tuin voor de komende maanden. Dat plan gaat voorlopig niet door. ,,Gelukkig stroomden de reserveringen binnen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer