Romantiek in stadion de Adelaarshorst, waar Sylvia Wientjes vrijdagavond voor GA Eagles-NEC door Paul Oomens ten huwelijk werd gevraagd.
Volledig scherm
PREMIUM
Romantiek in stadion de Adelaarshorst, waar Sylvia Wientjes vrijdagavond voor GA Eagles-NEC door Paul Oomens ten huwelijk werd gevraagd. © Henny Meyerink

Romantiek in De Adelaarshorst: ‘Natuurlijk zou ze ja zeggen’

Een oldskool huwelijksverzoek op de middenstip van een voetbalstadion. Waar kan dat beter dan in de authentieke Adelaarshorst? Paul Oomens (45) vroeg vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles tegen NEC om de hand van zijn Sylvia. ,,Misschien vieren we het huwelijksfeest hier ook wel.’’

Een klassieker, die we al een tijdje niet meer hadden gezien; een huwelijksaanzoek op de middenstip van De Adelaarshorst. 

  1. Deventer Ziekenhuis loopt tegen coronagrenzen aan: afspraken voor overplaatsing naar Duitsland
    PREMIUM
    video

    Deventer Ziekenhuis loopt tegen coronagren­zen aan: afspraken voor overplaat­sing naar Duitsland

    De opname van corona-patiënten op de intensive care loopt in Deventer tegen haar grenzen aan. Waar nu weer even wat lucht is met 15 bezette bedden op de ic, was het afgelopen weekeinde spannend toen 18 bedden door corona-patiënten bezet werden. Een negentiende coronazieke moest overgebracht worden naar Utrecht. ,,We hebben binnen de regio nu geregeld dat mensen naar Duitse ziekenhuizen overgebracht kunnen worden”, zegt ziekenhuisbestuurder Eric Kroon.

In samenwerking met indebuurt Deventer