De politie in Deventer is met een bijzonder signalement op zoek naar een dief. De man heeft een roze eenhoornknuffel bij zich. Op de foto een voorbeeld uit de collectie van Bol.com.
Volledig scherm
De politie in Deventer is met een bijzonder signalement op zoek naar een dief. De man heeft een roze eenhoornknuffel bij zich. Op de foto een voorbeeld uit de collectie van Bol.com. © bol.com

Roze eenhoornknuffel moet winkeldief in Deventer verraden

,,Attentie, alle eenheden, kijk uit naar een manspersoon die een roze eenhoornknuffel met zich meedraagt!’’ Het is een bijzonder signalement, dat de politie van Deventer zojuist heeft verspreid, in een poging een diefstal aan de Korte Bisschopstraat in Deventer op te lossen. Diverse kenmerken van de vermeende dader zijn verspreid. De knuffel springt het meest in het oog.

0 reacties

 1. Deventer onderzoeksbureau onder vuur om vermeende ‘geheime onderzoeken’ bij moskeeën
  PREMIUM

  Deventer onderzoeks­bu­reau onder vuur om vermeende ‘geheime onderzoe­ken’ bij moskeeën

  Het Deventer advies- en onderzoeksbureau NTA ligt onder vuur, omdat het ‘undercover’ informatie zou hebben verzameld in moskeeën voor onderzoeken naar radicalisering in opdracht van gemeenten. Een artikel in NRC hierover heeft tot ophef in de islamitische gemeenschap geleid. Het Deventer bedrijf ontkent dat het in het geheim onderzoek doet en vreest inmiddels voor de veiligheid van medewerkers na bedreigingen en vernielingen. ,,Er zijn haatcampagnes gaande.”
 2. Uniek kijkje (nu het nog kan) in Deventer drukkerij van Donald Duck: ‘Miljoenencomplex is z’n geld waard’
  PREMIUM
  VIDEO

  Uniek kijkje (nu het nog kan) in Deventer drukkerij van Donald Duck: ‘Miljoenen­com­plex is z’n geld waard’

  Je hebt er zonder twijfel het mooiste uitzicht over Deventer. Vooral op het dak van de voormalige Deventer Diepdruk, oftewel Roto Smeets. Waar tot het faillissement in 2019 tijdschriften als Donald Duck en Libelle werden gedrukt. Het complex is na het bankroet voor zo'n 13 miljoen euro gekocht door ‘Sjan de Slager’, die er geen gras over laat groeien. ,,550 woningen zijn hier wel mogelijk.”

In samenwerking met indebuurt Deventer