Bij recreatiecentrum De Scherpenhof heeft zondag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurder van een scooter kwam hard ten val nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed.
Volledig scherm
Bij recreatiecentrum De Scherpenhof heeft zondag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurder van een scooter kwam hard ten val nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed. © Rens Hulman

Scooteraar raakt verkeersdrempel en vliegt over de kop in Terwolde: traumahelikopter opgeroepen

Een scooteraar is zondagavond laat hard ten val gekomen op het terrein van recreatiecentrum De Scherpenhof in Terwolde, een klein dorp in de gemeente Voorst. Hij sloeg over de kop met zijn scooter nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed. De man is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

  1. GA Eagles schuttert er na rust op los en krijgt in Friesland pak slaag van Cambuur
    wedstrijdverslag

    GA Eagles schuttert er na rust op los en krijgt in Friesland pak slaag van Cambuur

    Een helft lang hielden de promovendi SC Cambuur en GA Eagles elkaar tijdens een amusent treffen in Leeuwarden in evenwicht. Na rust trok de thuisploeg even de gashendel open en tien dramatische minuten later hing GA Eagles in de touwen. Pas voor de tweede keer sinds 1993 maakte Cambuur meer dan vier goals in een eredivisieduel en de Deventer ploeg fungeerde zaterdag als de zandzak: 5-2.

In samenwerking met indebuurt Deventer