Willemsen de Koning is per 1 augustus voorlopig het routegebonden vervoer gegund in de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Taxi Witteveen is het er niet mee eens en stapt naar de rechter.
Volledig scherm
Willemsen de Koning is per 1 augustus voorlopig het routegebonden vervoer gegund in de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Taxi Witteveen is het er niet mee eens en stapt naar de rechter. © Eigen foto

Taxibedrijf naar de rechter om gunning routegebonden vervoer Deventer, Zutphen en Apeldoorn

Hoewel er geen bezwaren zijn ingediend tegen de voorlopige gunning van het routegebonden vervoer aan Willemsen de Koning in de gemeenten Deventer, Apeldoorn en Zutphen blijft het tot het laatste moment onzeker of dit per 1 augustus ook daadwerkelijk de vervoerder wordt. Taxibedrijf Witteveen heeft namelijk een kort geding aangespannen. Dit dient 23 juli.

 1. Coronaproef: Bergkerk mag open maar twijfelt, Burgerweeshuis kan niet wachten
  PREMIUM

  Corona­proef: Bergkerk mag open maar twijfelt, Burgerwees­huis kan niet wachten

  In Deventer mogen poppodium Burgerweeshuis en Bergkerk deze maand meedoen aan een landelijke proef van de overheid om voorzichtig weer open te mogen. Burgerweeshuis doet dat over ruim twee weken in het tijdelijke podium in het havengebied, waar meer mensen terecht kunnen dan in het vaste onderkomen in de binnenstad. Voor de Bergkerk is onzekerder. Die locatie mag vrijdag al open, maar dat is voor Deventer evenementendirecteur Martijn Westerbrink te kort dag. ,,We hopen dat we mogen uitwijken naar later deze maand.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Dit was Nederland vandaag: woensdag 14 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: woensdag 14 april

 2. 20 kinderen komen om bij schoolbrand in Niger
  Play

  20 kinderen komen om bij school­brand in Niger