De mie-resten en blikjes cola die onder de tuinoverkapping in de koeling lagen, zijn nog te herkennen. Verder is alles volledig afgebrand in de tuin van Theo uit Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
De mie-resten en blikjes cola die onder de tuinoverkapping in de koeling lagen, zijn nog te herkennen. Verder is alles volledig afgebrand in de tuin van Theo uit Deventer. © Fleur Reijngoudt

Theo brandt al jaren het onkruid weg in de poort naast zijn huis in Deventer en nu ging het mis

Hij voelt zich ontzettend schuldig. Toen Theo zondagmiddag het onkruid in de poort naast zijn huis aan de Koperwiek in Deventer wegbrandde, zoals hij al zo’n vijftien jaar doet ‘om het voor de buurt een beetje netjes te houden’, ging het mis. Van de overkapping in zijn achtertuin en de daarin gestalde spullen is niets meer over en ook buren liepen door de brand materiële schade op. ,,Ik heb het gedaan en niemand anders”, bekent hij. 

 1. Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdochter: ‘Ik weet wat voor gek het is’
  PREMIUM
  met video

  Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdoch­ter: ‘Ik weet wat voor gek het is’

  Hij had een mes bij zich om zichzelf te kunnen verdedigen. Peter van der H. uit Eefde probeerde de man die zijn stiefdochter stalkte ‘alleen maar van zich af te houden’ en vindt zelf dat hij onschuldig is aan de steekpartij waar hij van verdacht wordt. Toch wilde hij graag door de rechtbank vervolgd worden voor het incident in oktober 2020. ,,Ik zit hier om vrijgesproken te worden.”
  Eefde