Tientallen huizen in Deventer zonder water: auto gered uit zinkgat

update + videoEen deel van Deventer zit zonder water, nadat een waterleiding in de wijk Borgele het begeven heeft. Op De Kamp dreigde een auto weg te zakken in een zinkgat. Op de Brekelenkamp ontstond midden op het wegdek een steeds groter wordend gat. Vitens probeert de drie gaten in de leidingen te dichten. 

0 reacties

 1. Marit (15) doet alles voor haar oma Riekie en krijgt lintje: ‘Ze is nergens te beroerd voor’
  PREMIUM

  Marit (15) doet alles voor haar oma Riekie en krijgt lintje: ‘Ze is nergens te beroerd voor’

  Het verwisselen van de katheter doet ze in een handomdraai. En als er moet worden gepoetst, dan heeft ze de doek al in haar hand. De vijftienjarige Marit Dijkhof uit Twello doet alles voor haar 77-jarige zorgbehoevende oma, enkel uit liefde. Vanwege haar buitengewone inzet kwam zaterdag de burgemeester over de vloer. Die reikte een speciaal lintje uit. ,,Marit is er één uit duizenden.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Deventer