Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links). © FOTO HISSINK

Tweede coronagolf vraagt uiterste van creativiteit horeca-ondernemers: ‘We kunnen elke cent goed gebruiken’

De kroeg is weer dicht. Wat nu? Horeca-ondernemers krijgen klap na klap vanwege corona. Sommige grijpen de tweede sluitingsperiode aan om hun zaak te verbouwen of op te knappen. Anderen gebruiken juist hun creatieve ondernemersgeest om toch actief te blijven. Zoals de volgende drie horecazaken uit de regio.

In samenwerking met indebuurt Deventer

  1. Ernst Kuipers: 'Nog teveel besmettingen voor versoepelingen'
    Play

    Ernst Kuipers: 'Nog teveel besmettin­gen voor versoepe­lin­gen'

  2. Crisis binnen Forum voor Democratie: 'De bal ligt nu bij Thierry Baudet'
    Play

    Crisis binnen Forum voor Democratie: 'De bal ligt nu bij Thierry Baudet'