De afgestududeerte cursisten met hun trotse docenten vlnr Zemariam Afewerki, Bakker Richard Jansen, Tasmara Krabbenbog, Hans Hulshof, Lisette ten Breteler en Ahmed Adam.
Volledig scherm
PREMIUM
De afgestududeerte cursisten met hun trotse docenten vlnr Zemariam Afewerki, Bakker Richard Jansen, Tasmara Krabbenbog, Hans Hulshof, Lisette ten Breteler en Ahmed Adam. © Arjan Gotink

Vier kersverse bakkers afgestudeerd dankzij nieuwe opleiding van Bakkerij Nollen in Lochem: ‘ze kunnen direct aan de slag’

Vier cursisten van de eerste lichting van de brood en banketbakkersopleiding van de bakkerijketen Nollen hebben maandag hun begeerde diploma in ontvangst mogen nemen. Zij kunnen direct aan de slag bij Nollen. ,,Fantastisch, het is al zo moeilijk om goed personeel te vinden.’’

Daar staan ze dan: Zemariam Afewerki, Tasmara Krabbenborg, Lisette ten Breteler en Ahmed Adam. Van de zes oorspronkelijke cursisten volharden zij in de drie maanden durende opleiding en mogen zij hun diploma in ontvangst nemen. Zij hebben nu een goede basis in brood en banket bakken. 

In samenwerking met indebuurt Deventer