Gastheer Klaas Wiersma hoopt snel gasten te ontvangen in de nieuwe Foodbar DaVinci dat in het voormalige Monkeyfoods-pand zit. Tot die tijd geldt het dagelijks afhalen en bezorgen van klassieke gerechten met een trendy touch.
Volledig scherm
PREMIUM
Gastheer Klaas Wiersma hoopt snel gasten te ontvangen in de nieuwe Foodbar DaVinci dat in het voormalige Monkeyfoods-pand zit. Tot die tijd geldt het dagelijks afhalen en bezorgen van klassieke gerechten met een trendy touch. © FOTO HISSINK

Vier pizzeria’s in Holten; nieuwe Foodbar DaVinci ziet ondanks groot aanbod volop kansen liggen

Eten Holtenaren alleen maar pizza of lusten ze ook nog wat anders. Die vraag borrelt op nadat de nieuwe Foodbar DaVinci, die deze week aan de Dorpsstraat haar deuren opende, de vierde pizzeria in het dorp is. En dat ten opzichte van twee cafetaria’s in het centrum Holten en eentje erbuiten.

 1. Deventer wasstraat-baas Martin Kniest wil branche wakker schudden na succes van tv-serie: ‘Tijd voor verandering’
  PREMIUM
  video

  Deventer was­straat-baas Martin Kniest wil branche wakker schudden na succes van tv-serie: ‘Tijd voor verande­ring’

  Wat is het geheim van de Deventer ondernemer Martin Kniest (47), die schijnbaar moeiteloos twee succesvolle bedrijven runt waar bijna alleen maar mensen werken ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt‘? Dat wil iedereen weten na de tv-serie De Wasstraat. Die liet het menselijke verhaal zien achter deze ‘moeilijke’ doelgroep en dat heeft iets teweeg gebracht in de sector, merkt Kniest. ,,Precies het effect waar ik op hoopte."

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Politie grijpt in wegens enorme drukte in Vondelpark
  Play

  Politie grijpt in wegens enorme drukte in Vondelpark

 2. Parlement Australië keurt baanbrekende mediawet goed
  Play

  Parlement Australië keurt baanbreken­de mediawet goed