Voorarrest bommengooier Deventer verlengd: nog zeker drie maanden in de cel

De man die in de nieuwjaarsnacht in Deventer met vuurwerk een enorme explosie zou hebben veroorzaakt in de Havezatelaan, zit nog zeker drie maanden in de cel. Het voorarrest van de 33-jarige Roberto R. is vandaag met 90 dagen verlengd.

 1. Deventer is twaalf weken in de ban van voetbalplaatjes van Go Ahead Eagles: ‘Heb jij Jannie al?’
  PREMIUM
  video

  Deventer is twaalf weken in de ban van voetbal­plaat­jes van Go Ahead Eagles: ‘Heb jij Jannie al?’

  Liefst 11.000 albums zijn er al in Deventer en omgeving uitgedeeld. Jeugdvoetballers en seizoenskaarthouders kregen het spaaralbum van Go Ahead Eagles cadeau. De voetbalclub huist 100 jaar aan de Vetkampstraat en dat wordt gevierd. Twaalf weken lang spaart de regio Deventer vedettes van nu en weleer in het eerste voetbalplaatjesalbum van Go Ahead Eagles bij de boodschappen van Jumbo.
 2. Gemeente Voorst botst met VNOG over verplaatsing brandweerkazerne: ‘Dit gaan ten koste van veiligheid van duizenden inwoners’
  PREMIUM

  Gemeente Voorst botst met VNOG over verplaat­sing brandweer­ka­zer­ne: ‘Dit gaan ten koste van veiligheid van duizenden inwoners’

  Als het aan burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst ligt, dan maakt het niet zoveel uit dat de brandweer in Twello in de toekomst minuten te laat arriveert bij incidenten. Hij is voorstander van een plan waarbij de brandweerkazerne wordt verplaatst naar een bedrijventerrein buiten het dorp, zodat op de plek van de huidige kazerne huizen gebouwd kunnen worden.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Ongeneeslijk zieke Souf kan zijn geluk niet op: twee ton opgehaald voor #doessouf
  Play

  Ongenees­lijk zieke Souf kan zijn geluk niet op: twee ton opgehaald voor #doessouf

 2. Saoedische kroonprins betrokken bij moord op Khashoggi
  Play

  Saoedische kroonprins betrokken bij moord op Khashoggi