Yolande Hilhorst slachtoffer van vuurwerk
Volledig scherm
PREMIUM
Yolande Hilhorst slachtoffer van vuurwerk © Jeroen Jazet

Yolande (57) werd slachtoffer van vuurwerkbom in Deventer: ‘Ik dacht: dit is het, een aanslag’

Wat een leuk dagje uit had moeten zijn in Deventer met haar nichtje, veranderde in een nachtmerrie. Yolande Hilhorst (57) werd slachtoffer van een vuurwerkbom. De politie is nog op zoek naar de twee jonge jongens die ervoor verantwoordelijk zijn.

0 reacties

 1. ‘Welzorgsum’ komt er: van inwonersidee naar volwaardige zorgcomplex om dorp leefbaar te houden
  PREMIUM

  ‘Welzorgsum’ komt er: van inwoner­sidee naar volwaardi­ge zorgcom­plex om dorp leefbaar te houden

  Het plan om op de voormalig schoollocatie in Welsum zorgappartementen te creëren, kan op veel enthousiasme rekenen. Onder enkele voorwaarden is de gemeente Olst-Wijhe akkoord met het plan om achttien appartementen te bouwen waar vooral de lokale bevolking gebruik van kan maken. Het project moet er voor zorgen dat Welsum leefbaar blijft. ,,We zitten vrij geïsoleerd aan deze kant van de IJssel, dus doppen we onze eigen boontjes’’, zegt Piet Boons, van Plaatselijk Belang Welsum.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 3. Voor kerst meer duidelijkheid over nieuw poppodium Deventer Burgerweeshuis
  PREMIUM

  Voor kerst meer duidelijk­heid over nieuw poppodium Deventer Burgerwees­huis

  Er komt nog voor de jaarwisseling meer duidelijkheid over de haalbaarheid van een nieuw poppodium in Deventer. Een meerderheid van de gemeenteraad wil dat het Burgerweeshuis minder lang in onzekerheid zit over haar toekomst. De politiek wil bovendien dat het college van burgemeester en wethouders de ontwikkelmogelijkheden opnieuw vaststelt voor het Haveneiland, met ruimte voor bedrijvigheid, maar ook wonen, werkplekken en bijvoorbeeld een poppodium.
 4. Kolkende rivier verwoest levenswerk van Nederlands B&B-stel in de Duitse Eifel
  PREMIUM
  VIDEO

  Kolkende rivier verwoest levenswerk van Nederlands B&B-stel in de Duitse Eifel

  Ze waren voor het eerst een heel weekend volgeboekt na twee zware coronaseizoenen met nauwelijks gasten. Hun laatste centen waren in het opknappen van hun onderneming in de Duitse Eifel gestopt, toen de natuur vorige week keihard toesloeg. De Bed & Breakfast van het Nederlandse stel Vincent Knol en Yvette Bosch is volledig geruïneerd door de Ahr, een lieflijk stroompje dat woensdag veranderde in een kolkende massa van water, puin en modder. ,,En toch hebben we geluk gehad.”

In samenwerking met indebuurt Deventer