Volledig scherm
© Webcam Purmerend

De 7 meest rustgevende, rare en leuke livestreams

Honderden kijkers voor een livestream vanaf een rotonde in Purmerend. Waarom fascineren livestreams waarop zo weinig te zien is ons zo? AD heeft de 7 leukste, raarste of meest rustgevende livestreams op een rijtje gezet voor je.

Purmerend

Archie, een softwarebedrijf, plaatste de webcam in Purmerend op het dak om te kijken of hun systeem goed functioneert. Maar al snel ontdekten mensen de webcam en ervaren die als rustgevend. Geenstijl nam van de gelegenheid gebruik om een Project X-feestje op de rotonde te organiseren. Daar is nog niet echt gehoor aan gegeven maar wel krijgt de livestream meer viewers.


Puppy's

Kijken naar een nestje puppy's vindt iedereen leuk. Dat kan nu ook 24 uur per dag.

Strand

Een goede webcam om even te bekijken als je naar het strand wilt: is het al druk? Er is een webcam gericht op het strand van Egmond aan Zee. Op het strand van Scheveningen staat ook een webcam gericht.

Griekenland

Is het in Nederland niet zo mooi weer? Kijk dan even hoe het weer is in Griekenland; bij de webcam die opgesteld staat in Mykonos.

Watch live streaming video from mykonoslive at livestream.com

Walrussen

Wat doet een walrus op dit moment? Dat zie je op de livestream vanaf het strand van Round Island in Alaska; een populaire hotspot voor walrussen. 

Achtertuin

Peter Galbavy heeft een webcam op zijn achtertuin gezet en daar zit soms zijn kat. En soms niet. 

Mini-paardjes

Een mini-paardje dat moet bevallen; dat verdient een webcam. Het pasgeboren paardje is er inmiddels maar de webcam blijft! 

Koffiepot

Dan nog een ereplaats voor de webcam die bij Planet Internet stond. De camera stond gericht op de onmisbare koffiepot. Helaas niet meer te bekijken/