Volledig scherm
© RV

Dit zijn wij: het generatieboek vol nostalgie

Deze zomer brengen wij de hele zomer lang verhalen van en voor zes verschillende generaties. Van de Stille Generatie tot Generatie Z. De mooiste producties bundelen we in een boek met de titel Dit zijn wij

Altijd al willen weten waarom u een pechvogel was toen u ná de babyboomers debuteerde op de arbeidsmarkt? Wie tot Generatie Z behoort, is een geluksvogel. Omdat je na 1995 bent geboren, heb je ingebakken kennis van computers en social media en daarmee een enorme digitale voorsprong. Zelfs dertigers, die van generatie Y, worden daar nerveus van.

Driekwart van de Nederlanders rekent zich tot een bepaalde generatie. Patronen worden zichtbaar. Hoe beleefden generatiegenoten de veranderingen op het werk, thuis en in de samenleving? Hoe staan prominenten erin? Goedele Liekens over de seksuele revolutie, Hans Wiegel over politiek en alcohol. Mel C over de drive achter girl power, kijkcijferkanon Hennie Huisman over de tijd dat geld geen rol speelde. 

Nog meer interviews met onder meer Anita Doth (2Unlimited), André van Duin, de eerste Catwoman, Lil’Kleine en Ard Schenk. Van de Stille Generatie (geboren vóór 1945) tot Generatie Z (geboren na 1995), alles komt voorbij. Dit boek vol nostalgie brengt herinneringen en ervaringen van verschillende generatiegenoten samen.

Bestel hier het boek.