Volledig scherm
Calvin Stengs scoort voor Jong Oranje © SCS/Sander Chamid

Bibliotheek geeft 200 voetbalkaartjes weg: maak een selfie

DOETINCHEM - Bibliotheek Doetinchem bestaat 100 jaar en viert dat wordt dat op bijzondere wijze. Maak een selfie en win geen boek, maar twee entreekaarten voor de wedstrijd van Jong Oranje op 11 oktober.

In totaal zijn er 200 kaarten te vergeven voor de wedstrijd Jong Oranje - Jong Portugal op 11 oktober in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Om kan te maken op de prijs, moet een selfie worden gemaakt in de bibliotheek in Doetinchem, Wehl, Doesburg, Vorden, Hengelo of Zelhem. 

De foto moet op Facebook of Instagram worden geplaatst en worden voorzien van de toevoeging ‘@biebnieuws’. De foto mailen naar de bibliotheek mag ook. De kaartjes worden weggegeven aan de eerste 100 inzendingen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gebak en worstenbroodjes als bedankje voor inzet agenten tegen geweldsexplosie in Doetinchem
    VIDEO

    Gebak en worsten­brood­jes als bedankje voor inzet agenten tegen geweldsex­plo­sie in Doetinchem

    DOETINCHEM - Het is hun werk. Natuurlijk. Toch wilden de raadsleden van Doetinchem met gebak en worstenbroodjes een blijk van waardering tonen aan de politiemensen die afgelopen weekeinde 's nachts in de weer waren. Een grote groep agenten moest in de nacht van zaterdag op zondag een losgeslagen vechtersbende in het centrum van Doetinchem weer in het gareel krijgen. Dat lukte. Maar niet zonder slag of stoot.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem