Jongeren die het coronavirus hebben opgelopen tijdens het uitgaan, hebben corona meegenomen naar huis, zegt GGD-arts Ashis Brahma. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren die het coronavirus hebben opgelopen tijdens het uitgaan, hebben corona meegenomen naar huis, zegt GGD-arts Ashis Brahma. Foto ter illustratie. © Jan Ruland van den Brink

Feestende jongeren hebben gezinsleden corona gegeven: ‘Ze hebben het virus meegenomen naar huis’

DOETINCHEM - Veel fanatieke feestgangers die ruim twee weken geleden corona hebben gekregen tijdens het uitgaan, hebben in de tussentijd ook hun huisgenoten geïnfecteerd. ,,Dat zien we aan de leeftijd: het zijn nu meer en vaker wat oudere mensen die besmet zijn”, zegt Ashis Brahma, infectiearts bij de GGD.

0 reacties

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem