Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

OM eist 24 maanden tegen Doetinchemmer na ontucht met twee tienermeisjes

ZUTPHEN/ DOETINCHEM - Na een avondje stappen, waarbij de nodige alcohol was genuttigd, zou een 24-jarige Doetinchemmer met twee meisjes ontucht hebben gepleegd. Eerst zou hij achterin een auto seksuele handelingen verricht hebben bij een 15-jarig meisje. Later zou hij in de badkamer bij het 16-jarige meisje zijn binnengedrongen. 

De verdachte werd in april 2019 aangehouden en zat twee dagen vast. Hij ontkende alle beschuldigingen die op 23 december 2018 zouden hebben plaatsgevonden. Dinsdag voor de rechtbank bleef hij ontkennen. ,,Er klopt helemaal niets van. In de auto is niets gebeurd en dat verhaal in de badkamer, daar deugt niks van.’’

In de auto zaten met ze met vier mensen achterin en, naar eigen zeggen, zat het 15-jarige meisje helemaal niet naast hem. Het 16-jarige meisje, het zusje van de inmiddels ex-vriendin van de verdachte, moest op terugweg overgeven en ging daarna gelijk onder de douche. Volgens de ex-vriendin ging de verdachte ook naar de douche en deed hij de deur op slot.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem