Voormalig zalencentrum De Veldhoen in Langerak zit dicht. Op last van de gemeente is het pand verzegeld; op het terrein zijn drugsafval en grondstoffen gevonden voor de productie van synthetische drugs, zegt de politie.
Volledig scherm
Voormalig zalencentrum De Veldhoen in Langerak zit dicht. Op last van de gemeente is het pand verzegeld; op het terrein zijn drugsafval en grondstoffen gevonden voor de productie van synthetische drugs, zegt de politie. © Dg

Twee aanhoudingen in zaak drugscontainers Langerak

LANGERAK - In het onderzoek naar containers met drugsafval bij voormalig zalencentrum De Veldhoen in Langerak, zijn twee mensen aangehouden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. 

0 reacties

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem