Volledig scherm
De Rotterdammer had 22 zakjes met vermoedelijk harddrugs verstopt. © Politie Dordrecht

Aangehouden man verstopt 22 zakjes drugs in zijn onderbroek

Een 32-jarige Rotterdammer is in de nacht van maandag op dinsdag in Dordrecht opgepakt voor het rijden op een gestolen scooter. Ook had hij verschillende zakjes drugs bij zich, waarvan hij een deel op een bijzondere plek had verstopt, meldt de politie.

Agenten troffen de scooterrijder aan op de Rijksstraatweg. Hij was onderweg naar Eindhoven maar wist niet meer hoe hij moest rijden. Tijdens het gesprek met de Rotterdammer, kregen de agenten het gevoel dat er iets niet helemaal klopte.

Dat was inderdaad het geval. Na onderzoek bleek namelijk dat de kentekenplaat die op de scooter zat was gestolen van een andere scooter. Ook was de scooter zelf gestolen. De man werd daarom opgepakt.

Tijdens de fouillering vonden agenten pepperspray en een gebruikershoeveelheid harddrugs. Bij een fouillering die later volgde op het politiebureau, werden nog eens 22 zakjes met vermoedelijk harddrugs gevonden in de onderbroek van de man. ‘Hij mag voor al deze feiten een verklaring afleggen aan de recherche’, meldt de politie. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht