Ad van Driel (links) en Klaas Sels gebruiken een gieter om geelbruine stukken van het speelveld te sproeien, zodat dat over anderhalve week speelklaar is.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad van Driel (links) en Klaas Sels gebruiken een gieter om geelbruine stukken van het speelveld te sproeien, zodat dat over anderhalve week speelklaar is.

Ad, Rens en Klaas zetten alle zeilen bij om in kurkdroge zomer voetbalveld speelklaar te krijgen: ‘We zijn aan de winnende hand’

Nog maar een paar weken en dan begint het nieuwe voetbalseizoen, maar lang niet alle velden zijn door de aanhoudende hitte en droogte bespeelbaar. Het is sproeien, sproeien, sproeien wat de klok slaat. ,,De natuur kun je niet nabootsen.’’

 1. Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’
  PREMIUM
  MIJN BLIK EN IK

  Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’

  Hij had al eens bussen, maar raakte die na scheidingen kwijt. Sjef Vermeulen (55) dacht toen: ik trouw niet meer. ,,Ik zocht wel een roodharige vriendin. Toen kwam ik deze Volkswagen T2 tegen, Kitty. Ze is oranje, maar dat is in het zonlicht ook rood, toch?’’ Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto.
 2. Droomafscheid Luiten bij De Zwerver met winnende goal en promotie: ‘Ik stop echt op mijn hoogtepunt’
  PREMIUM
  NACOMPETITIE

  Droomaf­scheid Luiten bij De Zwerver met winnende goal en promotie: ‘Ik stop echt op mijn hoogtepunt’

  De Zwerver promoveerde zaterdag naar de eerste klasse. En eigenlijk moet je daar aan toevoegen: hoe bestaat het! Even leek het er zelfs op dat de Kinderdijkers dit seizoen voor lijfsbehoud in de tweede klasse zouden moeten spelen. Maar op het terrein van vv Prinsenland in Dinteloord kroonde de ploeg van trainer Joery van der Waal zich ten koste van Yerseke (2-1 in blessuretijd) tot winnaar van de nacompetitie.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht