Archiefbeeld ter illustratie. Verpleegkundigen op de intensive care van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn druk met het behandelen van coronapatiënten.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. Verpleegkundigen op de intensive care van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn druk met het behandelen van coronapatiënten. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Albert Schweitzer ziekenhuis moet weer operaties uitstellen door coronadrukte

Het is weer zo druk met coronapatiënten in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, dat een aantal operaties noodgedwongen is uitgesteld. ,,Er zijn geen bedden beschikbaar.” Er worden ook andere maatregelen genomen om de druk op de zorg te verlichten. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    14

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht