Volledig scherm
Volgens getuigen reed een van de bestuurders 'idioot hard'. © Peter Stam

Bestuurder vlucht na ernstige aanrijding Oud-Alblas

Op het Westeinde bij Oud-Alblas vond gisteravond rond 23.00 uur een ernstige aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Daarbij raakte een 40-jarige Rotterdammer gewond.

Volgens getuigen reed een van de bestuurders ‘idioot hard’. Na de botsing ging de bestuurder van de grijze auto er rennend vandoor. Omstanders en de politie boden eerste hulp aan de gewonde Rotterdammer. De man, die geen gordel droeg, had onder meer hoofdletsel doordat hij met zijn hoofd tegen de voorruit was geknald. 

Verder is de man met zijn borst en buik tegen het stuur geklapt. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

De politie heeft tevergeefs gezocht naar de gevluchte bestuurder die zijn grijze auto achterliet en rennend Oud-Alblas in was gegaan. De politie verwacht dat de man op korte termijn alsnog kan worden aangehouden voor onder meer roekeloos rijden en het verlaten van de plaats van het ongeval.

De politie was tot 02.00 uur bezig met sporenonderzoek. Beide auto’s zijn door de politie meegenomen voor nader onderzoek.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Molenwaard en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht