David Schalken van Beter Voor Dordt, hier op archiefbeeld uit 2017, wil dat de gemeenteraad van Dordrecht vooraf meer betrokken wordt bij het coronabeleid.
Volledig scherm
PREMIUM
David Schalken van Beter Voor Dordt, hier op archiefbeeld uit 2017, wil dat de gemeenteraad van Dordrecht vooraf meer betrokken wordt bij het coronabeleid. © Archieffoto Richard van Hoek Fotografie

Beter Voor Dordt: ‘Laat gemeenteraad meebepalen over coronabeleid’

POLLBeter Voor Dordt (BVD) wil dat de gemeenteraad van Dordrecht vooraf meer betrokken wordt bij het coronabeleid, dat nu alleen door de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) wordt bepaald. Kan niet, zegt burgemeester Wouter Kolff.

  1. Sliedrechts bedrijf heeft de oplossing voor de toestand van Dordtse kades: ‘Bezwijken zou een ramp zijn’
    PREMIUM

    S­liedrechts bedrijf heeft de oplossing voor de toestand van Dordtse kades: ‘Bezwijken zou een ramp zijn’

    Achttien miljoen euro heeft Dordrecht dit jaar nog uitgetrokken om oude en verzwakte kademuren in het centrum te herstellen. Een aanzienlijk deel heeft een verhoogd risico, een klein deel verkeert zelfs in kritieke toestand, zeggen experts. Instorting, zoals recent nog in de binnenstad van Amsterdam gebeurde, moet worden voorkomen. Het Sliedrechtse ingenieursbureau Iv-Infra heeft een nieuwe manier bedacht om daarbij te helpen.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht