De tas met geld werd op het parkeerterrein bij het Postillion Hotel en de McDonald's in Dordrecht overgeladen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De tas met geld werd op het parkeerterrein bij het Postillion Hotel en de McDonald's in Dordrecht overgeladen. Foto ter illustratie. © Google/politie, fotomontage: AD

Boeven raken 150.985 euro kwijt en moeten tien maanden zitten

Een Rus en Litouwer draaien beiden voor tien maanden de gevangenis in, omdat ze hebben geprobeerd om ruim anderhalve ton wit te wassen. Doordat de mannen weigerden te zeggen waar het geld van afkomstig was, raken ze de 150.985 euro ook kwijt. Volgens de rechtbank in Dordrecht kan het niet anders dan dat het crimineel geld is.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 2. Overlevingskansen in folder over ic-opname bij corona geüpdatet: ‘De eerste versie was snel gemaakt’

  Overle­vings­kan­sen in folder over ic-opname bij corona geüpdatet: ‘De eerste versie was snel gemaakt’

  Een folder over overlevingskansen op de intensive care, die onder meer door het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt gebruikt, is aangepast. In de eerste versie stond dat gemiddeld driekwart van de mensen met corona overlijdt op de intensive care. Dit is echter sterk afhankelijk van de leeftijd van de patiënt. Daarom wordt in de nieuwe versie informatie gegeven per leeftijdscategorie.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'
  Play

  Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'

 2. Tienduizenden aanmeldingen voor proefvakantie Gran Canaria
  Play

  Tienduizen­den aanmeldin­gen voor proefvakan­tie Gran Canaria

Dordrecht