In de Drechtsteden kan een boosterprik alleen worden gehaald op afspraak.
Volledig scherm
In de Drechtsteden kan een boosterprik alleen worden gehaald op afspraak. © Jeffrey Groeneweg

Boosterprik halen kan in Zuid-Holland Zuid nog niet zonder afspraak

Mensen kunnen vanaf volgende week op meer GGD-locaties zonder afspraak een boosterprik halen, maar dat geldt niet voor de drie vaccinatielocaties in Zuid-Holland Zuid. ,,Er is nu geen ruimte voor boosterprikken zonder afspraak, we zijn juist nog druk bezig met het inplannen van afspraken.”

 1. Leroy Naaktgeboren (31) verloor vlak na de geboorte zijn dochtertje Meyra: ‘Ze is nu onze engel’
  PREMIUM

  Leroy Naaktgebo­ren (31) verloor vlak na de geboorte zijn dochtertje Meyra: ‘Ze is nu onze engel’

  De wedstrijd Alblasserdam - Hardinxveld zou eigenlijk 30 april worden gespeeld. Maar het liep anders. Op die dag werd baby Meyra begraven, het dochtertje van speler Leroy Naaktgeboren en zijn vrouw Ayse. De inhaalwedstrijd werd dinsdagavond op spectaculaire wijze gewonnen door zijn Alblasserdam (4-3). ,,Ik vind dat wij het kampioenschap verdienen, zeker na wat Leroy is overkomen en hoe de groep daarop heeft gereageerd’’, vertelt trainer Dennis Schoonewil.
 2. Teken van leven bij ASWH, titel gloort voor SVW, Alblasserdam en Schelluinen en pak slaag Sliedrecht: dit gebeurde er op de velden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Teken van leven bij ASWH, titel gloort voor SVW, Alblasser­dam en Schellui­nen en pak slaag Sliedrecht: dit gebeurde er op de velden

  ASWH onderbrak met de 3-3 (na 0-3) tegen AFC een serie van twaalf nederlagen. SVW, Alblasserdam en Schelluinen beleefden een prachtige zaterdag en zien de titel gloren. Sliedrecht kreeg een pak slaag van Huizen: 5-0. De Dordtse derby EBOH - Wieldrecht eindigde in 1-1. Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het voorbije weekeinde.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht