Volledig scherm
Fiona Buitenhuis in de Dordtse Coffeelicious. © Victor van Breukelen

Coffeelicious bezorgt vanaf deze zomer taart door heel Nederland

Het territorium van Coffeelicious is sinds dinsdag nog een stukje groter geworden. Met de aankoop van een pand aan de Prinsenstraat in Dordrecht is de eerste stap gezet voor de online verkoop van de taarten van de koffiezaak.

De bedoeling is dat er over twee maanden een bakkerij in het pand is gerealiseerd, van waaruit alle baksels  kunnen worden gedistribueerd. ,,Straks zijn onze taarten van Dordrecht tot Groningen te bestellen”, vertelt eigenaresse Fiona Buitenhuis trots. 

In de zaak aan de Prinsenstraat wordt alleen gebakken. Het is dus geen koffiezaak zoals de andere vijf vestigingen in Dordrecht, Breda, Rotterdam en Den Haag. ,,De bakkerij is nodig om Coffeelicious op te kunnen schalen. Het doel is tien vestigingen door het hele land te hebben, maar we willen ook de kwaliteit waarborgen. Vanuit deze bakkerij kunnen we een online service bieden en onze eigen bakkerijen voorzien van verse taarten.” 

Moeder Joan

De bedoeling is dat de bakkerij ergens halverwege juli in productie gaat. Moeder Joan zal zich hier gaan uitleven op de zoete creaties en zal hier hulp bij krijgen van een aantal collega's. ,,We denken in totaal ruimte te hebben voor 4 fte.”

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht