Na de aangifte voor de mishandelingen in zowel mei als juni gingen bij S. ‘zijn ogen open’. ,,Door de coke heb ik dingen gedaan die je niet wilt doen.’’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de aangifte voor de mishandelingen in zowel mei als juni gingen bij S. ‘zijn ogen open’. ,,Door de coke heb ik dingen gedaan die je niet wilt doen.’’ Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Cokeverslaafde man uit Ambacht mishandelde vriendin twee keer: ‘Ik zat op een andere planeet’

Een ‘noodkreet’ van zijn vriendin is voor een cokeverslaafde man uit Hendrik-Ido-Ambacht een openbaring geweest. Nadat de vrouw bij de politie aangifte deed van mishandeling, zwoor de 48-jarige G.T. de drugs af en meldde hij zich vrijwillig bij een kliniek. Voor zijn eerdere losse handjes moest hij zich maandag nog wel verantwoorden bij de politierechter.

  1. Plan om wandelgebieden onder water te zetten overvalt omwonenden en politici: ‘Rampzalig idee’
    PREMIUM

    Plan om wandelge­bie­den onder water te zetten overvalt omwonenden en politici: ‘Rampzalig idee’

    De plannen van Rijkswaterstaat om een populair wandelgebied in de Dordtse Merwelanden om te vormen tot een getijdengebied, veroorzaken een schok bij natuurorganisatie Het Wantij, politici en omwonenden. Ook gebieden rond Gorinchem staan op de lijst om onder water te worden gezet. De vrees bestaat dat vele (oude) bomen in de Hel- en Zuilespolder moeten sneuvelen en veel natuur verloren gaat.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht