Volledig scherm
Ben Crum © Richard van Hoek Fotografie

Crum keert terug bij DeetosSnel

Ben Crum keert als trainer-coach terug bij DeetosSnel, de club waar hij van 1998 tot en met 2002 al eerder werkzaam was. De 78-jarige oefenmeester, die vijftien jaar bondscoach was en in deze regio twee periodes bij PKC/SWKGroep (1991-1995 en 2008-2016) voor de groep stond, neemt tot het einde van dit zaalseizoen de Dordtse zaalhoofdklasser onder zijn hoede. 

Crum krijgt Harm Brandt als assistent naast zich tijdens de donderdagtraining en de coaching tijdens de wedstrijden op zaterdag. Het duo Hans Leeuwenhoek en Dennis Voshart, beiden voormalig hoofdmachtspelers van DeetosSnel, zal de dinsdagavondtraining verzorgen. DeetosSnel beraadt zich nog over de invulling van het trainerschap voor het tweede deel van het veldkorfbalseizoen én de aanstelling van een nieuwe staf voor het volgend seizoen. 

In zijn eerste periode bij DeetosSnel haalde Crum in 1999 de nationale veldtitel, door een zege op Oost Arnhem. Drie jaar later werd in de veldeindstrijd verloren van Die Haghe. Onder Crum haalde DeetosSnel tweemaal de kruisfinale in de zaal, waarbij verloren werd van Nic. en PKC. 

Komende zaterdag, tijdens de uitwedstrijd bij SCO in Wolvega, zal het nieuwe duo Crum/Brandt voor het eerst op de bank zitten.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Welke toekomst zie jij voor de koopavond in Dordrecht?

Welke toekomst zie jij voor de koopavond in Dordrecht?

  • Koopavond zoals nu, op donderdagavond tot 21.00 uur (11%)
  • Koopavond op vrijdag tot 21.00 uur (42%)
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer open, maar niet tot 21.00 uur (23%)
  • Schaf de koopavond lekker af (24%)
1851 stemmen