Volledig scherm
Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. © AD

Deze artiesten staan komend jaar in Schouwburg Kunstmin

Schouwburg Kunstmin heeft vanmorgen haar programma voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Onder andere Bert Visscher, Peter Pannekoek en Frans Bauer staan op de theaterkalender dit jaar. De voorverkoop gaat over drie weken van start. 

‘Vips’ kunnen eerder hun slag slaan, vanaf 9 mei. Mensen die geen vip-abonnement hebben, kunnen vanaf 14 mei kaartjes kopen. 

Andere klinkende namen op het programma zijn cabaretiers Patrick Laureij en Henry van Loon. Daarnaast doen diverse dansgezelschappen Dordrecht aan. Conny Janssen Danst en ISH staan wederom op het Dordtse podium in 2020. Ook Suzan en Freek, die dit jaar doorbraken met hun nummer 1-hit ‘Als het avond is’ komen naar Dordrecht. Evenals singer-songwriter Maaike Ouboter. 

Dordtse producties

De schouwburg geeft ook aan Dordtse producties de ruimte. AD-columnist Kees Thies zet zijn talkshow Kunstmin Live voort en in het kader van de programmalijn Dordtse Oogst staat de kindervoorstelling Tik Tak Slaap in oktober op de planning. Daarnaast gaan Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg in het Energiehuis op zoek naar wat typisch Dordts is, in de voorstelling ‘Dit is Dordrecht’. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht