Deze Dordtenaar zorgt ervoor dat de bruidegommen van tv-hit ‘Married At First Sight’ er knap uitzien

VIDEOBruidegommen kleden die voor een miljoenenpubliek in het huwelijk treden met iemand die ze pas voor het altaar ontmoeten: Remco Gravendijk (37) heeft die eer. De storemanager van Jac Hensen in Dordrecht is de adviseur van de trouwende mannen in het RTL-programma Married At First Sight. ,,Sommigen hadden nog nooit een pak gedragen.’’

 1. Married at First Sight-expert Tila: ‘De alarmbellen gaan bij ons af als de singles de match niet begrijpen’
  Play
  PREMIUM

  Married at First Sight-ex­pert Tila: ‘De alarmbel­len gaan bij ons af als de singles de match niet begrijpen’

  Het lijkt zo makkelijk: twee mensen die snakken naar de liefde én aan elkaars wensen voldoen aan elkaar koppelen. Toch blijkt dat in de praktijk niet zo simpel te zijn. Married at First Sight-expert Tila Pronk weet er alles van. Hoe worden de bruidsparen met elkaar gematcht en tegen welke obstakels loopt het team aan? Pronk geeft een inkijkje in haar werkwijze. ,,Soms gebeuren er dingen die je niet kunt voorzien, dus we zijn ook realistisch wat dat betreft.”
 1. Nederland is vooral een land van middelgroot - en juist dáár worden verkiezingen beslist
  PREMIUM
  Middenland

  Nederland is vooral een land van middel­groot - en juist dáár worden verkiezin­gen beslist

  In een serie verhalen in aanloop naar de verkiezingen kijkt Josse de Voogd als geograaf naar de Randstad. Dat is niet één gebied, wat vaak wordt beweerd. Het is een enorm gebied met grote verschillen. We kijken vaak naar de twee uitersten: de grote stad en het platteland. Maar Nederland is vooral een land van middelgroot - en juist dáár worden verkiezingen beslist. Vandaag in deel 4: ‘Gemiddeld’ Nederland, waar is dat dan?
 2. Nikolai en Chantal uit Married at First Sight: ‘Ons geheim? Aan een huwelijk moet je werken’

  Nikolai en Chantal uit Married at First Sight: ‘Ons geheim? Aan een huwelijk moet je werken’

  In Married At First Sight stappen stellen die elkaar nog nooit hebben gezien in het huwelijksbootje, om vervolgens nog lang en gelukkig aan de kersverse verbintenis te werken. Op die manier je relatie starten is niet voor iedereen weggelegd, getuige het feit dat van de afgelopen vijf seizoen nog maar twee koppels samen zijn: Bram en Patty uit seizoen 1 en Chantal en Nikolai uit het tweede reeks. ,,Ons geheim? Dat hebben we niet. Aan een relatie moet je gewoon werken, anders komt er niets van terecht.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Samenvatting | Vitesse - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Vitesse mede dankzij wondertref­fer Tannane naar bekerfina­le

  2 maart
 2. Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'
  Play

  Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'

Dordrecht