Menno Bergsen op de training van AS Trencin.
Volledig scherm
PREMIUM
Menno Bergsen op de training van AS Trencin. © Arco Bomgaars

Doelman van ‘het mirakel van Leeuwarden’ nu onder de lat bij AS Trencin

Menno Bergsen zal in Dordrecht altijd herinnerd blijven als ‘de doelman van het mirakel van Leeuwarden’, vanwege zijn heldenrol op 5 mei 2018 in het krankzinnige play-offduel bij Cambuur. Zijn werkterrein is nu de Slowaakse Fortuna Liga, waarin hij debuteerde voor zijn nieuwe club AS Trencin.

Met een spectaculaire 8-1 zege op Michalovce begon afgelopen zaterdag het eerste buitenlandse avontuur van Menno Bergsen bij AS Trencin dan echt. Na weken van voorbereiding, met onder andere een trainingskamp op Cyprus, mocht de voormalig doelman van SHO, FC Dordrecht en FC Eindhoven eindelijk zijn opwachting in competitieverband maken.

  1. Run op buitenspeelgoed: ‘Massaal een eigen speeltuintje aan huis’
    PREMIUM

    Run op buiten­speel­goed: ‘Massaal een eigen speeltuin­tje aan huis’

    Heel Nederland zit thuis, kan amper ergens heen ter vermaak en na de eerste weken van gewenning treedt ook de verveling op in huis. Vooral speelgoedwinkels merken dat mensen nu zoeken naar andere vormen van vertier. De bordspellen en puzzels vliegen de (digitale) winkels uit, maar met het mooie weer is er vooral een run op trampolines, glijbanen, voetballen en schommels. ,,De eerste zwembaden worden al besteld’’, vertelt Tamara Vlootman van Bol.com.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht