Doodgestoken Dordtenaar is 23-jarige voetballer van DFC

VIDEODe Dordtenaar (23) die vannacht omkwam na een steekpartij in Breda, voetbalt bij DFC. De club is in shock. 

De 23-jarige man was gisteravond in Breda, toen hij werd neergestoken in de Adriaan van Bergenstraat aan de rand van het centrum van de stad. De politie meldt dat de Dordtenaar zeer waarschijnlijk een willekeurig slachtoffer was. Een 36-jarige man uit Breda is opgepakt. 

De Dordtenaar werd even na 04.00 uur hevig bloedend op straat aangetroffen. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Ondanks pogingen van het ambulancepersoneel om hem te redden, overleed het slachtoffer kort daarop. 

Shock

DFC is in shock nu blijkt dat het slachtoffer een speler is van de club. ,,Ik heb er geen woorden voor, het is afschuwelijk nieuws’’, reageert voorzitter Anne Evers. ,,Gisteren hebben we elkaar nog gesproken na de wedstrijd. Ik ken hem persoonlijk, een prima jongen. Ik kan het  niet geloven. Dit is een klap voor DFC.’’

Volledig scherm
Hulpdiensten zijn druk na een steekpartij in de Adriaan van Bergenstraat. © Perry Roovers
  1. ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebestuur?’
    PREMIUM
    COLUMN

    ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebe­stuur?’

    Martijn Krabbé deed het geweldig. Hij was de verteller van The Passion in Dordrecht en dat deed hij goed. Hij zette een warme, krachtige stem op en deed alles uit zijn hoofd. Waarom hij dan toch een briefje in zijn handen had, was mij een raadsel. Maar goed, dat was met wat hij zei ook al, een raadsel. Hij leek potverdorie de plaatselijke VVV wel. Een feitje over Dordrecht hier, een anekdote over Dordt daar en tussendoor nog wat leuke weetjes. Over Dordrecht.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht