Wouter Monden is één van de namen die tijdens de eerste editie het podium beklimmen. ,,Er zitten zowel gevestigde namen bij als aanstormend talent’’, vertelt Said el Hassnaoui namens de organisatie.
Volledig scherm
Wouter Monden is één van de namen die tijdens de eerste editie het podium beklimmen. ,,Er zitten zowel gevestigde namen bij als aanstormend talent’’, vertelt Said el Hassnaoui namens de organisatie. © Angeliek de Jonge

Dordrecht lacht tijdens maandelijkse comedyavond in Merz

Even vragen aan...AOT Events gaat maandelijks comedyavonden organiseren in café Merz aan de Korte Kalkhaven in Dordrecht. Op donderdag 3 oktober om 20.30 uur is de eerste editie van Dordrecht Lacht. We vragen Said el Hassnaoui wat dat precies inhoudt. 

  1. Zorgen om eenzaamheid en financiële problemen, maar ook meer saamhorigheid door corona in Sliedrecht
    PREMIUM

    Zorgen om eenzaam­heid en financiële problemen, maar ook meer saamhorig­heid door corona in Sliedrecht

    In Sliedrecht zijn er zorgen om eenzaamheid bij ouderen, financiële problemen en jongvolwassenen die hun leefstijl moeten aanpassen als gevolg van de coronamaatregelen. Dit meldt wethouder Piet Vat aan de gemeenteraad. ,,Als college willen we graag weten op welke manier we ons sociale (herstel)beleid vorm moeten geven om de sociale gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk de beperken.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Woningen in het stadion van FC Dordrecht

Woningen in het stadion van FC Dordrecht

  • Ja, prima plan (63%)
  • Nee, niet doen (28%)
  • Geen mening (9%)
1155 stemmen