Communicatietrainer Lara Cox in het Dordrechts Museum. De eerste rondleiding voor slechthorenden en doven staat gepland op zaterdag 30 oktober.
Volledig scherm
Communicatietrainer Lara Cox in het Dordrechts Museum. De eerste rondleiding voor slechthorenden en doven staat gepland op zaterdag 30 oktober. © Dordrechts Museum

Dordrechts Museum organiseert rondleidingen voor slechthorenden en doven

Slechthorenden en doven kunnen vanaf eind oktober een rondleiding volgen in het Dordrechts Museum. De rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal worden verzorgd door rondleiders die zelf doof zijn. Zonder tussenkomst van een tolk kunnen doven de hoogtepunten in het Dordrechts Museum ontdekken. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht