Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: de 10-jarige Niek de Jong uit Papendrecht golft samen met Siebrand Smedema op een oefenveldje.
Volledig scherm
PREMIUM
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: de 10-jarige Niek de Jong uit Papendrecht golft samen met Siebrand Smedema op een oefenveldje. © Victor van Breukelen

Dordtse jeugd ontdekt ideale coronahobby: ‘Je kunt hier 200,5 meter afstand houden!’

Jeugdig Dordrecht omarmt in crisistijd massaal een ‘ouwe-lullen-sport’. Golf blijkt namelijk onder 40-minners, een kinderleeftijd voor een golfer, razend populair. Plots is er tijd en geld voor én is het een van de weinige hobby's waarbij je niet bang hoeft te zijn de coronaregels te overtreden. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht