Bij haar allereerste Strong Womanwedstrijd pakte de 30-jarige Manon Kranendonk uit Dordrecht meteen de titel. Ze mag zich een jaar lang de sterkste vrouw van Nederland noemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij haar allereerste Strong Womanwedstrijd pakte de 30-jarige Manon Kranendonk uit Dordrecht meteen de titel. Ze mag zich een jaar lang de sterkste vrouw van Nederland noemen. © Arie Kievit

Dordtse Manon is de ‘Sterkste vrouw van Nederland’

De Dordtse Manon Kranendonk (30) overklaste iedereen tijdens het kampioenschap ‘Sterkste vrouw van Nederland’ in Breda. Sinds zondag mag ze zich ‘s lands sterkste vrouw noemen. ,,Het is nog een beetje onwerkelijk.’’

 1. Deze brandweerman traint keihard om straks dé crossfit-kampioen van de World Police & Fire Games te worden
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Deze brandweer­man traint keihard om straks dé crossfit-kampioen van de World Police & Fire Games te worden

  De World Police & Fire Games (WPFG) zullen niet bij iedereen helder op het netvlies staan, ook al is het een enorm internationaal sportevenement voor politiepersoneel, brandweerlieden, douaniers en gevangenismedewerkers. Maar misschien verandert dat komende maand. Jeroen Kranendonk, brandweerman in Rotterdam, is een namelijk van de 8000 deelnemers. Hij komt uit op het onderdeel crossfit.
 2. Herinneringen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’
  PREMIUM

  Herinnerin­gen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’

  Tiener rond de eeuwwisseling in Zwijndrecht? Dan mocht je iedere vrijdag en zaterdag niet ontbreken in discotheek The Warehouse (of: The Blue Lagoon). Dáár was het elke weekend stappen geblazen met je leeftijdgenoten. Daar werd het eerste biertje achterovergeslagen, kwam het tot een stiekem kusje op de dansvloer, ontloken liefdes en werden herinneringen voor het leven gemaakt. Aan de vooravond van een reünie van de discotheek van weleer, volgende week in het Spektakel, blikken we terug met vier vaste klanten uit die tijd.
  Zwijndrecht

In samenwerking met indebuurt Dordrecht