Volledig scherm
De Dordtse zangeres Noble steelt de show bij The Voice Senior. © RTL

Dordtse Noble (71) steelt de show in The Voice Senior

De Dordtse zangeres Noble (71) kreeg vanavond een staande ovatie van de volledige jury van The Voice Senior. Alle juryleden van de tv-talentenjachten drukten na haar vertolking van 'Back to black' van Amy Winehouse.

,,Dit zijn de optredens waar de mensen de volgende dag over praten'', aldus jurylid Marco Borsato. Ook alle andere juryleden waren lyrisch. Angela Groothuizen en het duo Gerard Joling en Gordon draaiden hun al nadat Noble haar eerste zin zong, even later volgden ook Borsato en Ilse de Lange.

Tekst gaat verder onder de video

De Lange was enthousiast. ,,Wat een superstoer wijf bent u!''  Noble was gehuld in een minirok met tijgerprint en laarzen tot kniehoogte. ,,Je hebt ons gewoon weggeblazen'', vond Joling. ,,Wat een stem'',  complimenteerde Groothuizen. ,,Geweldig om een rouw van 71 zo uit haar dak te zien gaan. Je bent echt de bom, meid.''  

Noble koos voor  Groothuizen om verder mee te repeteren voor de volgende ronde van het nieuwe programma. Dat zijn de zogeheten 'knock-outs' waarin zij het opneemt tegen een andere deelnemer.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Moet Dordrecht straatmuzikanten weer toestaan?

Moet Dordrecht straatmuzikanten weer toestaan?

  • Ja, met volledige vrijheid voor de muzikanten (24%)
  • Ja, maar alleen met een vergunning op vaste plekken en vaste tijdstippen (38%)
  • Nee, weg met die herrie (30%)
  • Wel of geen muziek, het is mij om het even (8%)
669 stemmen