V&D Dordrecht dat waren wij. Een kleine impressie van onze laatste dag waarin wij onze mooie winkel klaar hebben moeten maken voor sluiting... Met een lach maar zeker ook met een traan afscheid moeten nemen van het mooie pand.Bedankt lieve klanten.....

Geplaatst door V&D Dordrecht op dinsdag 16 februari 2016

Dordtse V&D neemt afscheid met lach en traan in filmpje

VideoMedewerkers van de Dordtse Vroom & Dreesmann namen dinsdag met een ontroerend filmpje op Facebook afscheid van al hun klanten in Dordrecht.  ,,Met een lach en een traan,'' schrijven de medewerkers die stuk voor stuk geen werk meer hebben nu het warenhuis definitief ten onder is.

Volledig scherm
© V&D Dordrecht

"V&D Dordrecht dat waren wij. Een kleine impressie van onze laatste dag waarin wij onze mooie winkel klaar hebben moeten maken voor sluiting. Met een lach maar zeker ook met een traan afscheid moeten nemen van het mooie pand. Bedankt lieve klanten..,'' aldus het filmpje met sfeerbeelden.

De medewerkers wuiven vanaf de roltrap al hun klanten in de stad gedag. Veel Dordtenaren reageerden al op het filmpje en steken het personeel dat nu zonder baan zit, een hart onder de riem. "Zo, zo jammer dat V&D gaat sluiten. Zo zonde...was een pracht winkel met veel sfeer. Heel veel sterkte voor al het personeel die zich met veel passie heeft ingezet. Ik ga jullie missen,'' aldus Marlène Grit.

  1. Gigantische muurschildering op De Gravenhorst: ‘Het wordt een uitdaging’
    PREMIUM

    Giganti­sche muurschil­de­ring op De Graven­horst: ‘Het wordt een uitdaging’

    Een reusachtige muurschildering van 11 bij 9 meter met daarop twee kinderen die door een sleutelgat kijken naar een foto uit 1903. Daarmee wordt volgende maand de kopgevel van wooncomplex De Gravenhorst in Dordrecht versierd. Het is het slotstuk van de ingrijpende renovatie van het gebouw, maar voor restauratieschilder Inge Modderkolk de eerste buitenmuurschildering van dit formaat. ,,Het wordt een uitdaging’’, vertelt ze.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Afsluiten van recreatiegebieden in het coronatijdperk

Afsluiten van recreatiegebieden in het coronatijdperk

  • Ja. Het is gebleken dat mensen geen gehoor kunnen geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven (82%)
  • Nee. Je moet zelf de afweging kunnen blijven maken of het verantwoord is. (18%)
  • Geen mening (1%)
2863 stemmen