Volledig scherm
Noble tijdens haar optreden in de finale van The Voice Senior. © RTL/Talpa

Dordtse zangeres Noble (71) loopt winst The Voice Senior mis

Zangeres Noble uit Dordrecht heeft de winst van The Voice Senior niet binnen weten te slepen. Haar grote concurrent Jimi Bellmartin ging er met de titel vandoor.

De uitslag werd vanavond live bekendgemaakt tijdens de uitzending van RTL Late Night. De vier overgebleven finalisten, Noble, Jimi, Georges en Annet waren hier samen met hun coaches te gast. Tijdens de eerste tussenstand gingen Noble en Jimi gelijk op. 

De winst verraste de zanger uit Vught en zijn coaches Gordon en Gerard Joling. ,,Ik dacht dat Noble ging winnen. Ik ben echt in shock joh'', waren de woorden van de winnaar na de bekendmaking.

Tekst loopt door onder de foto.

Een foto die is geplaatst door null (@nobletje1946) op

De Dordtse zangeres zong vanavond twee nummers. Eerst Mercy van zangeres Duffy. Vervolgens het finalenummer I'm Sorry van Brenda Lee.  De coaches waren na haar optredens lovend over de Dordtse zangeres. Haar eigen coach Angela: ,,Ik denk dat jij van deze fantastische finalisten de meest authentieke bent. Ik hoop dat heel Nederland dat ziet.''

Winnaar Jimi mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome. Alle finalisten treden op 1 oktober op tijdens een speciaal concert in het AFAS Circustheater.

Een foto die is geplaatst door null (@thevoiceseniornl) op

In samenwerking met indebuurt Dordrecht