Edwin Bleeker in zijn tostibar Heerlijk aan de Voorstraat. ,,Ik durf wel te zeggen dat ik misschien de lekkerste tosti's van het land maak."
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Bleeker in zijn tostibar Heerlijk aan de Voorstraat. ,,Ik durf wel te zeggen dat ik misschien de lekkerste tosti's van het land maak." © Victor van Breukelen

Edwin (50) maakt nu de meest bijzondere tosti’s, maar heeft zijn Spaanse droom nog niet opgegeven

JAAR NA DE OMSLAGEen tosti met kroketten, pulled pork of kip teriyaki. Het is niet de Spaanse droom die Edwin Bleeker (50) bijna twee jaar geleden voor ogen had, maar voorlopig legt hij zijn ziel en zaligheid in tosti- en smoothiebar Heerlijk aan de Voorstraat in Dordrecht. Voorlopig, want dat vakantieparkje in Spanje gaat er, als het aan hem ligt, nog steeds komen. ,,Voor mijn 55ste moet het gerealiseerd zijn.”

  1. Denice (22) droomde ervan stewardess te worden, maar werkt nu in de zorg: ‘Het had zo moeten zijn’
    PREMIUM
    Jaar na de omslag

    Denice (22) droomde ervan stewardess te worden, maar werkt nu in de zorg: ‘Het had zo moeten zijn’

    Het coronavirus zette Denice Naaktgeboren (22) met beide benen op de grond. Letterlijk. Haar droom om stewardess te worden was bijna werkelijkheid geworden, maar werd ruw verstoord. Toch bleef ze niet dagdromen en besloot te gaan werken in een sector waar de extra handen hard nodig waren. ,,Ik heb echt mijn plekje gevonden in de zorg. Het had zo moeten zijn, denk ik.”