Volledig scherm
De politie onderzoekt de plaats delict. © Fotopersburo Busink

Eén man opgepakt na beroving en steekpartij Stadspolders

UPDATEBij station Stadspolders in Dordrecht is vanavond een man overvallen. Hij werd daarbij gestoken in zijn arm. De man zou door een drietal zijn beroofd, één van de vermoedelijke daders is vanavond door de politie opgepakt.

De beroving vond plaats even na zeven uur nabij Dudokplein, waar onder anderen station Stadspolders aan grenst. Het slachtoffer werd in eerste instantie ter plekke behandeld, maar is nu afgevoerd naar het ziekenhuis.

Naar de andere daders van de beroving wordt gezocht. Volgens de politie gaat het om een drietal. ,,Ik zag drie jonge gastjes wegrennen op het moment dat ze politiesirenes hoorden’’, zei een ooggetuige later op de avond. 

Agenten deden ‘s avonds sporenonderzoek op het Dudokplein bij het station en op de Loswalweg. Mogelijk werd het slachtoffer op de laatstgenoemde plek gestoken, waarna hij door de wijk naar het Dudokplein rende. De politie kon dat gisteren nog niet bevestigen.

Of de dieven iets buit hebben gemaakt is onbekend.

Volledig scherm
Het Dudokplein in Dordrecht. Met achteraan Station Stadspolders en aan de rechterkant Het Palet, met onder andere grandcafé Boekmans, de bibliotheek en gymzalen. © Google Maps

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in! 

In samenwerking met indebuurt Dordrecht