Volledig scherm
De politie doet in en om het restaurant op de Dubbeldreef in Dordrecht onderzoek na een overval. © Jeroen Verbueken/Fotoburo Busink

Eigenaar restaurant gewond na overval in Dordt, politie zoekt twee mannen

Bij een overval op een restaurant aan de Dubbeldreef in Dordrecht is de eigenaar gewond geraakt. De politie zoekt twee mannen en roept via Burgernet omwonenden op om mee te kijken. 

Bij de overval liep de eigenaar zondagavond verwondingen op door een klap in zijn gezicht. Hoe ernstig gewond hij is, kan de politie nog niet zeggen. Omstanders zeggen dat er ook geschoten is. Een woordvoerder van de politie gaf aan dat zij dat nog niet met zekerheid kan zeggen. De politie is zondagavond gestart met onderzoek in de zaak.

Het is nog niet bekend wat er bij de overval buit is gemaakt.

Ook in de omgeving is zondagavond naar de daders gezocht. Het gaat om twee mannen die op een brommer reden. Eén van hen droeg zwarte kleding en een dikke bivakmuts. Wie het tweetal ziet, wordt gevraagd meteen 112 te bellen. Inmiddels zijn er al meerdere tips over de daders binnen gekomen bij de politie. 

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (36%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (15%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (10%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (39%)
664 stemmen