Volledig scherm
Huis Roodenburch in Dordrecht wint de Terrassentrofee 2017. © AD

En de winnaar is... Huis Roodenburch

Terrassentrofee 2017Huis Roodenburch in Dordrecht heeft de Terrassentrofee 2017 in de wacht gesleept. Met een grote glimlach namen eigenaren Glenda van Deutekom en Jos Wijnstekers de bos bloemen, oorkonde, het spandoek en natuurlijk de trofee in ontvangst. De kurk ging van de champagne. ,,Hier zijn we echt superblij mee.”

Deze zomer bezochten verslaggevers en twee deskundigen uit het horecaveld veertien terrassen. Een jury bestaande uit drie lezers en de chef van deze krant, Bram Verbrugge, gingen deze week nogmaals langs bij de top drie om de definitieve uitslag te bepalen. De Maria Johanna Hoeve in Noordeloos eindigt op nummer twee en Hotel aan de Linge in Kedichem verovert de derde plaats.

De definitieve uitslag was niet zomaar bepaald. De jury was namelijk niet unaniem in haar oordeel. ,,De Maria Johanna Hoeve en Huis Roodenburch liggen voor mij niet ver van elkaar af”, zegt jurylid Ageeth van Herpen. Uiteindelijk heeft de jury punten uitgedeeld en is zo tot een eerlijke uitslag gekomen.

Lees hier alle beoordelingen van de Terrassentrofee 2017 terug.

Volledig scherm
De Maria Johanna Hoeve in Noordeloos eindigt op de tweede plek in de Terrassentrofee 2017. © AD
Volledig scherm
En Hotel aan de Linge in Kedichem eindigt op plek 3. © AD

In samenwerking met indebuurt Dordrecht